FYSIOLINE – HYVINVOINNIN EDELLÄKÄVIJÄ

Fysioline on terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijayritys, joka palvelee yli 20 vuoden kokemuksella. Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme koulutusta ja liiketoimintaa tukevia palveluita. 
Tuotevalikoimamme kattaa Euroopan arvostetuimmat kuntosalilaitteet, fysioterapeuttiset hoitopöydät ja kuntoutusvälineet, liikuntavälineet ja -tarvikkeet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme salit sekä välineistön, rahoitamme laiteinvestoinnit, koulutamme asiantuntijoita – Kaikki tämä samalta ovelta.
 
Meihin luottavat liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaiset. Asiakkaitamme ovat muun muassa sairaalat, hoito- ja kuntoutuslaitokset, fysioterapeutit, liikuntakeskukset, apteekit sekä urheiluravinteiden jälleenmyyjät.
Tuotevalikoimamme ja palveluidemme avulla asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, palvella omia asiakkaitaan paremmin ja kehittää yrityksen liiketoimintaa sekä palveluvalikoimaa entisestään.
Haluamme kantaa vastuumme alan asiantuntevimpana edelläkävijänä. Siksi kehitämme myös omaa toimintaamme ja tuotevalikoimaamme jatkuvasti.  
Sivuillamme voit tutustua tarjoamiimme tuotteisiin ja palveluihin sekä tilata tarvitsemasi tuotteet helposti suoraan yritykseesi. Asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä.